Evenimente Programme

În perioada 25 aprilie – 4 mai 2014, a avut loc în localitatea Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita, cea de-a III-a ediţie a festivalului „G.Feszt”.
Organizat de Asociaţia Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztetö Tanács din localitatea Odorheiu Secuiesc, în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice, festivalul a reunit mii de participanţi din localitatea Odorheiu Secuiesc dar şi din localităţile din jur, interesaţi de cultură dar şi de comunicare şi socializare într-un context nonformal.
Picture14
În fiecare zi s-a organizat câte o masă rotundă cu scriitori, actori, mizicieni, participanţii având posibilitatea să aleagă domeniul de interes şi discuţiile la care doresc să participe pentru a-şi aprofunda cunoştinţele în domeniile preferate, să afle lucruri noi chiar de la oameni direct implicaţi, aşa cum a fost cazul lui Bogdan Zsolt, tinerii având acazia să intre în lumea literaturii lui Ady Endre.
Picture9
De asemenea, au avut loc după-amieze tematice dedicate artei fotografice şi unei expoziţii de fotografie, cinematografiei contemporane, teatrului, dansului, teatrului modern şi o zi dedicată minorităţii rome din regiune.
Picture19
Una dintre zilele festivalului a fost dedicată tinerilor interesaţi de activitatea asociaţiei şi în acest sens a funcţionat o cafenea în aer liber unde tinerii au avut posibilitatea să discute cu membrii Asociaţiei Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztetö Tanács.
Fiecare zi a festivalului s-a încheiat cu un concert, tinerii având ocazia să asculte piesele trupelor Kumm, Sebastian Spanache Trio, Byron, Balzs Elemer Group, Romani Jag ş.a.
Picture2

Picture6

Picture10

Picture18

Hinterlasse einen Kommentar

Du musst angemeldet sein, um einen Kommentar abzugeben.