Anunțuri de participare

Atenție! ERATĂ: În cuprinsul Caietului de sarcini, la punctul 3 alineatul 4 ”Tariful pentru masă nu va depăşi: 60 lei/persoană/zi pentru prânz și cină;” se înlocuiește cu ”Tariful pentru masă nu va depăşi: 60 lei/persoană/ pentru cină;”.   

Anunț de participare simplificat pentru procedura de atribuire a contractului privind achiziția de servicii pentru evenimente necesare în  cadrul proiectului “Cafeneaua interculturală”, care va avea loc în București, în perioda 24 – 26 noiembrie 2019.

Departamentul pentru Relații Interetnice vă invită să depuneți oferta în scopul atribuirii contractului privind achiziționarea serviciilor pentru evenimente necesare în  cadrul proiectului “Cafeneaua interculturală”, care va avea loc în București, în perioda 24 – 26 noiembrie 2019.

Atenție! ERATĂ: În cuprinsul Caietului de sarcini la punctul 3 alineatul 4 ” Tariful pentru masă nu va depăşi: 60 lei/persoană/zi pentru prânz și cină;” se înlocuiește cu ”Tariful pentru masă nu va depăşi: 60 lei/persoană/ pentru cină;”.   

Citește anunțul complet

Formulare editabile