Anunt Evenimente

Organizaţiile minorităţilor naţionale care au participat la ediția cu numărul 26 a „Târgului de carte GAUDEAMUS Radio România” s-au bucurat de o atmosferă deosebită, alături de publicul cititor şi de ceilalţi expozanţi și au venit în întâmpinarea celor interesați să cunoască diversitatea etnică din România. Numărul mare de expozanți și evenimentele care au avut loc, prilejuite de lansările de carte, au făcut ca numărul vizitatorilor celei de a 26 –a ediţii a târgului de carte să se ridice la aproximativ 115 000, după cum susţin organizatorii.

În cadrul Pavilionului B2, Departamentul pentru Relaţii Interetnice a asigurat unStand al diversităţii etnice”, standul nr. 145, special dedicat literaturii, presei şi tradiţiilor minorităţilor naţionale. Organizaţiile minorităţilor naţionale și-au prezentat, în acest cadru, cele mai noi apariţii editoriale, cărţi, reviste, fotografii, CD-uri şi au organizat diferite evenimente de lansare pentru noile publicaţii.

Pentru mai multe informaţii despre bilanțul târgul de carte, vă rugăm să vizitaţi: http://www.gaudeamus.ro/ro/international/index.html